Trouwen, jullie ceremonie

Het moment waarop jullie JA tegen elkaar zeggen is het hoogtepunt van jullie dag.

De trouwceremonie moet onvergetelijk worden en moet de indruk achterlaten alsof ik jullie al jaren ken. Ik vind de juiste toon en zorg dat dierbare mensen zich betrokken voelen en dat belangrijke momenten uit jullie leven onderdeel zijn van “ jullie” verhaal.
Warm, enthousiast en met oog voor detail: Dat is mijn doel.

Mijn informatiebron zijn vooral jullie zelf, maar lieve mensen uit jullie omgeving geven mij een bijzondere andere invalshoek en mooie achtergrondverhalen waar ik kippenvel van krijg. 

Wat zijn jullie ideeën voor de ceremonie? Word ik jullie trouwambtenaar of ceremoniespreker? Er zijn zoveel mogelijkheden! 
Wat voor sfeer willen jullie? Hebben jullie ideeën, willen jullie zelf iets tegen elkaar zeggen of zijn er lieve mensen die wat willen bijdragen? Mooi hoor, het geeft een extra persoonlijk tintje aan het moment.
Willen jullie vanuit verschillende culturele achtergronden iets meenemen in de voltrekking? Super, want juist dat “kruidt” de ceremonie op een bijzondere manier.

Ik kan jullie huwelijk sluiten in het Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en Portugees. Zo voelt iedereen zich betrokken bij jullie jawoord. 

https://vimeo.com/103626947

trouwambtenaar engels

Jasperien Meinhardt

0031 (0)6-22552777
contact
Google+

Volg mijn blog met trouwverhalen…

 

 

Trouwambtenaar Jasperien 9.9 uit 31 ervaringen