Trouwen, jullie ceremonie

De ceremonie waarin jullie volmondig JA tegen elkaar zeggen om er samen iets moois van te maken is het hoogtepunt van jullie dag.

Het is voor mij belangrijk dat mijn toespraak de indruk achterlaat alsof ik jullie al jaren ken. Dat ik weet wie jullie zijn, wat jullie beweegt en dat ik begrijp wat jullie belangrijk vinden. Ik zoek de juiste toon en neem belangrijke mensen en momenten uit jullie leven op in “ jullie” verhaal. Warm, enthousiast en met oog voor detail: Dat is mijn doel.

Mijn informatiebron zijn allereerst jullie zelf, maar ik benader ook mensen uit jullie omgeving voor een andere invalshoek en mooie achtergrondverhalen.

Samen met jullie bekijk ik wat jullie verwachten van de huwelijksvoltrekking of ceremonie. Er zijn daarbij veel mogelijkheden. Voor de wet, ceremonieel of een “renewal of vows”? Wat voor sfeer willen jullie? Hebben jullie ideeën, willen jullie zelf iets zeggen of zijn er dierbaren die iets willen bijdragen? Dat geeft een extra persoonlijk tintje aan het moment. Willen jullie vanuit verschillende culturele achtergronden iets meenemen in de voltrekking, ook dat “kruidt” de ceremonie op een mooie manier. Verder kan ik in meerdere talen een huwelijk sluiten. Kijk daarvoor bij keuzes om te zien in welke talen ik jullie kan toespreken.

https://vimeo.com/103626947

trouwambtenaar engels

Jasperien Meinhardt

0031 (0)6-22552777
contact
Google+

Volg mijn blog met trouwverhalen…

 

 

Trouwambtenaar Jasperien 9.9 uit 30 ervaringen